Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Mer drama - mer Bridget Jones

Den dagboksskrivande och den vimsiga blondinen har nu äntligen hittat rätt man för jobbet som far. Nu efter att Paul Feig ("Bridesmaids") inte ansåg vara brittisk nog för att ta över Bridget Jones-serien, har nu det beslutats att Peter Cattaneo tar över, skriver Deadline.

Den senaste filmen från Cattaneo var "The Rocker" från 2008 som inte riktigt fastnade i filmhistorien, men en Oscarsnominering för "Allt eller inget" år 1997 säger att han kan få till det, om han nu vill.

I den tredje filmen kommer Renée Zellweger, Colin Firth och Hugh Grant tillbaka. Enligt Firth i en intervju berättar han:

- Bridget och Mark kan inte få barn, jag tror att det är vad som händer. Så hon gör det stora misstaget att gå tillbaka till Daniel Cleaver, åtminstone länge nog för att bli gravid. Sen tror jag att han dumpar henne, och gissa vem som kommer tillbaka som en räddande ängel?

Filmen börjar spelas in tidigt 2012 för premiär senast 2013.

Publicerat klockan 20:56, den 1 december 2011
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir nio plus två? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.