Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Debut i Hollywood för Bill Skarsgård

Sitt första Hollywoodprojekt har redan påbörjats för Bill Skarsgård som är en roll i Joe Wrights drama "Anna Karenina". Han följer samma fotspår som resten av familjen och satsar på en internationell karriär. 

Det har redan påbörjats med inspelningen av den brittiska dramat "Anna Karenina", där han spelar mot Jude Law, Keira Knightley och även Aaron Johnson. 

- Min karaktär heter Captain Machouten, och är rival till Aaron Johnsons karaktär, Vronsky, som i sin tur är kärleksintresset till Keira Knightley. Det är en liten men väldigt kul roll, för han är ett riktigt rövhål. Även om det är väldigt få repliker så är det en roll som är "upp i ansiktet" på huvudrollsinnehavaren, och inte bara någon kille i bakgrunden. Det är en rolig karaktär att spela, säger Bill Skarsgård för MovieZine.se.

Svenska Alice Vikander får även en roll i filmen och spelar karaktären Kitty. "Anna Karenina" regisseras av Joe Wright och den får svensk biopremiär augusti 2012. 

Publicerat klockan 23:15, den 30 november 2011
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir tre plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.